Loan

Mar 14 2019

Kredit – opret en billig kredit til lav rente, Ferratum, kredit info.

#Kredit #info


Kredit fra Ferratum – lån med rekordfart!

Hvis du har brug for ekstra luft i økonomien, kan Ferratum Kredit være et godt redskab til at opnå dette på. Med en kredit hos os betaler du en lav ydelse hver måned, så din økonomi ikke bliver for presset af en ekstra udgift. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at skulle betale hele lånet tilbage på én gang, men kan gøre det løbende, og derved beholde lidt luft i økonomien. Nøjagtigt som med en almindelig kassekredit, betaler du kun, når du bruger af din kredit. Smartere og mere fleksibelt bliver det ikke. Du kan ansøge om Ferratum kredit op til 15.000 kroner. Vi laver en kreditvurdering på blot få sekunder, hvorefter du får tildelt en kreditramme.

Kredit info

Hvad kan du bruge din kredit til?

Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge din kredit til – Ferratum blander sig på ingen måde i dette. Om du bruger pengene til månedlige udgifter, ubetalte regninger eller en gave til din mormor betyder ikke noget for os. Vi går til gengæld op i at give dig lidt ekstra luft i økonomien, som forhåbentlig kan gøre hverdagen lidt lettere. Med en kredit får du en kreditramme, som var det en kassekredit, som du kan trække på, når du har brug for det. Det smarte er, at du kun skal betale, når du bruger af den. På den måde er det langt mere fleksibelt end med et almindeligt lån. Med kredit får du også tildelt en lavere rente end ved et almindeligt mikrolån.

Med kredit får du derfor luft i økonomien, og har mulighed for at have noget at trække på, hvis det bliver lidt trangt med pengene i løbet af måneden. Hvor stort et beløb du ønsker at have på din kassekredit, bestemmer du selv. Vi giver dig mulighed for at optage en kredit på op til 15.000 kr. Det eneste vi foretager os på baggrund af din ansøgning til kredit er en kreditvurdering. Kreditvurderingen bliver foretaget hurtigt, og du får i løbet af næsten ingen tid, stillet pengene til rådighed.

Hvis du har behov for, at trække hele din kredit ud i ét beløb, er dette også en mulighed. Dette gør denne form for lån mere fleksibel at bruge, da den kan tilpasses efter dine behov, i den pågældende måned.

Få en kassekredit uden at stille sikkerhed

Med en kredit hos Ferratum, også kendt som kassekredit, behøver du ikke stille sikkerhed. Dette betyder, at vi ikke tager pant i din ejendom for at kunne tilbyde dig et lån eller kredit hos os. Dette gør vores kredit endnu mere fleksibel og nem at optage for vores kunder.Har du brug for lidt mere info inden du ansøger eller opretter din egen kredit hos os? Se videoen her, der forklarer Ferratum Kredit på blot 2 minutter.

Dine fordele med Ferratum Kredit – opsummeret

  • Du får en mere fleksibel samt billigere låneform, til en lavere rente end et normalt mikrolån.
  • Du betaler en lav ydelse hver måned, i stedet for at betale hele lånet tilbage på én gang.
  • Du slipper du for gentagne låneansøgninger og kreditvurderinger. Du får et log-in og styrer selv din kredit online.
  • Du betaler kun, når du bruger af din kredit.
  • Det koster intet etableringsgebyr. Du betaler kun rente af den udnyttede kredit, samt et gebyr, hver gang du trækker penge fra din Kredit over til din NemKonto.
  • I vores åbningstid modtager du pengene på kontoen på max. 45 minutter!
  • Ferratum stiller ingen dumme spørgsmål. Gør som tusinder af andre danskere og opret en kredit hos Ferratum i dag!

Kredit info
Written by PHAMACY


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *